📸 چهارمین نشست پَرواسه ، با موضوع بررسی ظرفیت های گردشگری خوراک لارستان برگزار شد.
موبایلگرافی :: امیر قیومی
به گزارش خبرنگار #نخل_لارستان ، شب جمعه در سالن همایشهای برج علموفناوری ، پَرواسه چهار از سلسله نشستهای توسعه گردشگری لار با موضوع بررسی ظرفیتهای «گردشگری خوراک» در لارستان برگزار شد.
♦️نخستین سخنران نشست، جناب آقای «محمدرضا قاسمی» سرآشپز بینالمللی از تهران بود .
🔹وی داور اتحادیه انجمن های جهانی سرآشپزان و مدرس دوره های مدیریت رستوران و مهمان نوازی می باشند .
🔹موضوع صحبت ایشان « ارائه و معرفی خوراک بومی به عنوان محصولی ارزشمند در صنعت هتل ، رستوران ، کترینگ و کافه (هورکا) بود .
🔹ایشان در خصوص پایداری غذاها در طول زمان اظهار داشت : خیلی از غذاها در طول تاریخ شکننده بوده و به مرور حذف شده اند اما کباب لاری پایداری داشته و کباب لاری زنده و تاب آور بوده و ماندگار می ماند.با معرفی مناسب می توان به مناطق مختلف داخلی و خارجی صادر کنیم . کباب لاری شخصیت واحدی دارد که می بایست مسیری برای معرفی آن بسازیم.
♦️سخنران دوم جناب آقای بهادر امینی از تهران بودند . ایشان پژوهشگر در حوزه تاریخ و فرهنگ غذا و متخصص زنجیره ارزش گردشگری خوراک می باشد.
🔹وی ابتدا گردشگری خوراک را تعریف کرده و بیان داشت : گردشگری خوراک ، پیوند بین فرهنگ و غذاست که المان فرهنگی آن قوی می باشد و اینکه هر چه اطراف فرهنگ و غذا باشد را نیز شامل می شود که می توان به حوزه های پذیرایی ، تهیه سازی ، مواد اولیه و … اشاره کرد.
نکته کلیدی گردشگری خوراک جایی هست که به فرهنگ وصل می شود و فرهنگ نیز بازتاب هویت ماست.
🔹مسئله مهم دیگر اهمیت پژوهش در گردشگری خوراک می باشد و از پژوهشگران منطقه ، ایران و بین المللی در حوزه گردشگری خوراک می بایست حمایت شود و سرنخ های پژوهش باعث رشد آن خواهد شد. مسئله بعدی تبادل فرهنگی بین مناطق هست که خواه ناخواه وجود دارد که تبادل فرهنگی میتواند آسیب زا یا پویا باشد که میراث فرهنگی و شورای شهر می توانند مدیریت نمایند.
♦️ نفر آخر جناب آقای «سروش پرهامی» از شیراز تجربیات خود را با موضوع جایگاه رویداد در گردشگری خوراک به اشتراک گذاشتند.
🔹وی از سال ۸۵ وارد حوزه گردشگری شدند و فوق لیسانس خود را در زمینه گردشگری اخذ نموده اند. از سال ۹۰ ، منزلی ۲۰۰ساله را تملک کرده و از سال ۹۲ ، خانه سنتی پرهامی در شیراز را راه اندازی نموده و پژوهشگر برتر خوراک ایرانی در سال ۱۴۰۱ می باشد.
🔹ایشان به روش های جذب و معرفی خانه پرهامی با روش های مختلف فرهنگی اشاره کردند.
🔹 پرهامی در ادامه بیان داشت : نخستین تجربه ارتباط با مهمان ژاپنی به این صورت بود که برای وی شرط گذاشتیم که در صورت آشپزی ، اجازه اسکان داده خواهد شد . پخت غذا باعث رفاقت شد و وقتی خوراک تبادل می شود ، فرهنگ منتقل می شود . خوراک رسانه هست . ما سعی کردیم که بالاتر از خوراک ، هویتمان را از تاریخ کهن ایران را منتقل کنیم.
🔹ایشان ضمن تعریف کلی رویداد اظهار داشتند : هر فعالیت سازمان یافته که در مکان و زمان خاصی و با هدف مشخصی انجام می شود ، رویداد می باشد . هدف از برگزاری رویدادها معرفی مقصد ، محصول و خدمت می باشد . خوراک ابزاری است که به وسیله رویداد توانستیم فرهنگمان را منتقل کنیم.
🔸گفتنی است در فواصل برنامه ، آقای محمد علی جمشیدی خلاصه ای از حضور خبرنگاران و مستندسازان رسانه های کشور در لارستان و نحوه پذیرائی از آنها برای حضار تشریح نمودند .
🔸در ادامه مهمانان به سوالات حضار پاسخ داده و در پایان از مهمانان خبرنگار و مستندسازان مدعو با تقدیم هدایایی تقدیر شد.
🌴 #نخل_لارستان 👇
🔵تلگرام ::t.me/Nakhlnews1
🟠 ایتا ::eitaa.com/Nakhlnews1
🔴اینستا ::instagram.com/nakhl_news1
🎞آپارات(فیلم) ::aparat.com/Nakhlnews1
🟢واتس آپ کانال ۹ ::
https://chat.whatsapp.com/DQ7RQ6hhNMT8UCnBh2GZ6m
واتس آپ کانال ۱۰ ::
https://chat.whatsapp.com/JcAbSaeNRsYAB5vIFYMOAW
🌐 اولین سایت تخصصی و بانک تصاویر #عکس_لارستان :: Nakhllarestan.ir
.
تبلیغات در خبرگزاری نخل لارستان<—– با ما دیده شوید
https://nakhllarestan.ir/?p=39977
کانال فیلم نخل لارستان در آپارات <—– کلیک کنید
کانال فیلم نخل لارستان در آپارات <—– کلیک کنید
کانال فیلم نخل لارستان در آپارات <—– کلیک کنید
معرفی جامع شهر تاریخی لار :: این مطلب با تصاویر زیبا و ناب از لارستان در حال بروزرسانی می باشد …